::: KEHADIRAN KE KMPk :::

Dec 12, 2010

 Seperti yg aku janjikan untuk update blog , aku tunaikan sekarang dengan rasa bangga lah pulak.. haha
Well, dah seminggu aku bertapa kat KOLEJ MATRIKULASI PERAK untuk buat preparation sempena :



Memang meletihkan... tapi berpuas hati bila program tu berjalan lancar...
Based on my status :
AJK JEMPUTAN & PERALATAN 

So, banyak gak kad jemputan yg aku kena buat especially untuk VIP & VVIP juga STUDENT. Agak banyak yg kena reject...
and geram habis.. but I came with better invitation card. 
THANKS sbb sudi comment.. 

So, jom tengok design2 yg dah diwarwarkan masa majlis tue.. =)





STUDENT INVITATION CARD


VIP INVITATION CARD 




VVIP INVITATION CARD



BUKU PROGRAM MALAM INTERPRETASI HARAPAN :




& sekalung penghargaan ditujukan kepada mereka yang memerah keringat untuk menjayakan majlis julung kali diadakan ini.. TERIMA KASIH =)


my artwork  =)

0 spokes!:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails