::: New 2011 !!! :::

Dec 31, 2010

Hye semua Bloggers & Blogwalkers (titled) ! Oh! akhirnya aku dah buang kalendar 2010  yg tinggal sehelai macam sambal belacan tu. Tapi kalendar 2011 takder lagi. haha.


OFFICIALLY BLOG HAKYMVERSUS WISH U GUYS HAPPY NEW YEAR 2011 !!!
                                                                                                 > live from "myRoom" Channel =) 

Pening nak fikir Idea untuk POST tahun baru ni. for sure kalau korang buat Blogwalking ni nampak post "New Year"jer. hehe.  Semua nak BARU . Azam baru, kasut baru, baju sekolah baru, Diari baru & etc.. Sinopsisnya semua nak baru. Konklusinya pulak dompet/purse tinggal duit RM1/RM5 berhelai2 dgn duit syiling penuh kat Sidepocket wallet/purse sampai nak terkoyak dah. haha. (lawak ker? aku gelak sorang2 nie)

Ok. taknak bebel panjang. 1st post untuk rasmikan 2011 ni ,saya nak promote special features kat blog ni yg telah di"renovate" dari "itu ke ini" . Jangan lepas pandang. jom tengok !

::: Tweet X3 :::

Dec 29, 2010


hey hey hey! wah. kali ni dengan rajinnyer saya pergi "RENEW" Twitter yg ader 1 Follower jer pun.. buat pun tahun lepas. lepas tu tak bersentuh. al-Maklumlah. sebuk .. *alasan! XD
so tak salah nak kongsi SANGKAR BURUNG dengan korang... jom bertelur (POST) banyak2! haha ;)
jom main TWEET TWEET TWEET chip chip chip ! FREE jer. No External/Internal/hide charge..
 meh tekan link ni :     http://twitter.com/hakymversus


p/s:  sy tak lupa jumaat cuti .  Congratz kat Malaysia ;)
peristiwa Piala Suzuki : http://mirafiqa.blogspot.com/
Malaysia menang 4-2 defeated Indonesia 

:::notice :::

Dec 26, 2010



Hye blogwalkers sumer.. eh? "few days left =) " ? aper? 
Ha, jangan tekan button "REFRESH"  or tonggekkan lappy/desktop/Apple/bgmac korang plak.. sebab ni memang blog hakymversus lah.Bukan calendar atau "Personal assistant" korang.hehe

By the way , Calendar 2011 dah dikeluarkan & Calendar 2010 pun tinggal sehelai jer . Tahun ni rasanya masa berlalu lambat bila ader jer perkara nak buat. But when the times reminds me/us bout AGE. OMG! Rasa cepat sangat la nak masuk 20 ( DEWASA ) ! Banyak lagi "must-do-list" yg aku tak sempurnakan.ANDA camner??? urgh..


Okeyh, tak nak melalut panjang.. korang mesti dah ALERT pasal renovasi blog kan? as the header yg tersergam GAH kat atas tu. "MENINGGALKAN 2010" and same goes to the old template style.. So perubahan yg korang nampk ni actually is the "THINGY" yg running behind the scene. "asyik tukar itu ini lah" yg berlaku sepanjang proses merenovasi blog hakymversus.
& ader lagi yg menanti. So, alert bout it! 


p/s: sem 2 dah nak start. tak prepare aper2 lagi.. blog jer 24h/7 .haha  XD  

::: BLOG baru ??? :::

Dec 23, 2010



Hye readers and blogwalkers..
Mesti korang cakap kenaper  POST siket sgt??? Jadi ni sebabnyer...Blog ni sedang di"renovate" sebenarnya. Jadi kebanyakan post saya dah diremove sbb nampk tak teratur sgt. so, kena la buat pembaharuan siket sempena 2011 ni... well, dah nak masuk 20 pun. haha.
jadi, new looking blog is running behind the scene. Nantikan blog saya pada awal 2011 ! 

::: KEHADIRAN KE KMPk :::

Dec 12, 2010

 Seperti yg aku janjikan untuk update blog , aku tunaikan sekarang dengan rasa bangga lah pulak.. haha
Well, dah seminggu aku bertapa kat KOLEJ MATRIKULASI PERAK untuk buat preparation sempena :



Memang meletihkan... tapi berpuas hati bila program tu berjalan lancar...
Based on my status :
AJK JEMPUTAN & PERALATAN 

So, banyak gak kad jemputan yg aku kena buat especially untuk VIP & VVIP juga STUDENT. Agak banyak yg kena reject...
and geram habis.. but I came with better invitation card. 
THANKS sbb sudi comment.. 

So, jom tengok design2 yg dah diwarwarkan masa majlis tue.. =)

::: FADHIL's Egypt boarding :::

Sep 22, 2010


21.09.2010

hari yg dinanti oleh Fadhil....
penerbangan ke Egypt pada jam 0130 (sistem 24jam )

We're sorry.. u're going...
::: take care :::

Related Posts with Thumbnails