:::notice :::

Dec 26, 2010



Hye blogwalkers sumer.. eh? "few days left =) " ? aper? 
Ha, jangan tekan button "REFRESH"  or tonggekkan lappy/desktop/Apple/bgmac korang plak.. sebab ni memang blog hakymversus lah.Bukan calendar atau "Personal assistant" korang.hehe

By the way , Calendar 2011 dah dikeluarkan & Calendar 2010 pun tinggal sehelai jer . Tahun ni rasanya masa berlalu lambat bila ader jer perkara nak buat. But when the times reminds me/us bout AGE. OMG! Rasa cepat sangat la nak masuk 20 ( DEWASA ) ! Banyak lagi "must-do-list" yg aku tak sempurnakan.ANDA camner??? urgh..


Okeyh, tak nak melalut panjang.. korang mesti dah ALERT pasal renovasi blog kan? as the header yg tersergam GAH kat atas tu. "MENINGGALKAN 2010" and same goes to the old template style.. So perubahan yg korang nampk ni actually is the "THINGY" yg running behind the scene. "asyik tukar itu ini lah" yg berlaku sepanjang proses merenovasi blog hakymversus.
& ader lagi yg menanti. So, alert bout it! 


p/s: sem 2 dah nak start. tak prepare aper2 lagi.. blog jer 24h/7 .haha  XD  

0 spokes!:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails