::: New 2011 !!! :::

Dec 31, 2010

Hye semua Bloggers & Blogwalkers (titled) ! Oh! akhirnya aku dah buang kalendar 2010  yg tinggal sehelai macam sambal belacan tu. Tapi kalendar 2011 takder lagi. haha.


OFFICIALLY BLOG HAKYMVERSUS WISH U GUYS HAPPY NEW YEAR 2011 !!!
                                                                                                 > live from "myRoom" Channel =) 

Pening nak fikir Idea untuk POST tahun baru ni. for sure kalau korang buat Blogwalking ni nampak post "New Year"jer. hehe.  Semua nak BARU . Azam baru, kasut baru, baju sekolah baru, Diari baru & etc.. Sinopsisnya semua nak baru. Konklusinya pulak dompet/purse tinggal duit RM1/RM5 berhelai2 dgn duit syiling penuh kat Sidepocket wallet/purse sampai nak terkoyak dah. haha. (lawak ker? aku gelak sorang2 nie)

Ok. taknak bebel panjang. 1st post untuk rasmikan 2011 ni ,saya nak promote special features kat blog ni yg telah di"renovate" dari "itu ke ini" . Jangan lepas pandang. jom tengok !


                                                     * transformasi header ! yaw!!!!

                                     *"like button" untuk korang "like" dgn post yg korang suka! ^^

*icon tepi post ni amik dari tinypic. nampak gurly sangat la pulak. haha

*disqus comment( senang sikit nak comment dgn interface baru. chantekk!! )


*linkTwitter & formspring! ( just Click at the banner ) tanya la aper2! wink2*

Nak "renovate" blog ni mmg PAYAH! kena ikut Tutorial yg gunakan "oldskool template" . memang jadi "Mak Andam" terus time tu. bergaya aku ke sana sini bawak beg "makeup tools" . Tak official pulak tu. haha. Kan dah HITAM LEGAM blog ni aku "touch-up"!

Neway, nak bagitau korang yg  "highskool template" yg dulu dah DIKORBANKAN dgn "oldskool template". haha.Next post nanti sy bagi "LINK" untuk korang "renovate" blog korang yg "lame"( pronounce in English ya!)  tu bagi "Chill" siket! taknak siket pun boleh. hentam perabih pun takpa.Seluk lah asam tu sampai pangkal lengan. Nak buat tutorial sendiri tak reti. malu nak jadi copycat. haha

So , see you guys soon!

p/s: ok.Azam baru dah ader. Blog style baru dah ader. tapi tak sedar lagi kelas start lagi 2 hari! 

0 spokes!:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails