suey !

Jan 6, 2011

2011 dah masuk! wallah! mmg aku shopping habis meraikan duit PTPTN aku yg baru jer ke udara.
dapatla mengubat rindu kat bau baju baru, kasut baru, beg baru dan sebagainya dalam kedai2 shopping mall tu. (ok , jangan kutuk aku pasal post aku yg sebelum nie.)
Well, mmg semua tu buat aku gembira terlebih . aper org kata? overexcited terlebih? yer lah . tu la menatangnyer.tapi pastu macam2 jadi dalam satu minggu start 3/1 (hari aku start klass)

1st day jer aku dah klua surat khabar menyatakan budak kecik accident tengah jalan front page wo. besar lagi muka aku terpampang. tapi aku lupa nak simpan surat khabar tu. haha.
ok. aku tipu.
padahal memang aku accident pun. sedikit sebanyak dapatlah perhatian org kata. mesti sebab Malaysia ni baik2 belaka.  aku jatuh tepi jalan tersadung terbang segala bagai pun ader org buat "thumbs up". memang aku terharu giler. thanks! =) *mula la aku mencarut dari pagi sampai malam
 aku tak nak la tulis panjang2. memang berbirat lah tangan aku . dah tak cantik. nak buat plastic surgery tak mampu. PTPTN tak cukup. ala, luka siket. kata lelaki gagah kena la tabah. jangan menangis. korang ingat aku tangki air bocor ker?

ok. cukup ejer entry aku. ade klass (ponteng) haha.

0 spokes!:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails